design1

Även om vissa bara kan vara personliga, finns det andra inredningsfel som av majoriteten kan betraktas som ett designbrott. Låt oss ta en titt på våra tio bästa inredningsfel och hur vi löser dem.

1. Förlita dig på en ljuskälla.

Om du inte vill att ditt hus ska se ut som ett sjukhus är det en dålig idé att förlita sig på endast en ljuskälla. Med tillägg av olika typer av ljuskällskikt är hemmet inte bara bostadsutrymmets normala tillstånd utan också arbetsplatsens normala tillstånd och andra inomhusmiljöer. Även om infällda lampor är en bra källa för allmänbelysning är ljuskronor, golvlampor, fjärrljus etc. mycket lämpliga för omgivande belysning. Spotlights kan användas för att markera vissa konstverk eller betona vissa områden. Uppgiftslamporna är mycket viktiga och funktionerna är mycket kompletta, särskilt i läsbordet eller i köket.

2. Känslomässig dekoration.

När det är ful är det bara ett bra sätt att visa upp det som dekoration.

3. Inredningen på hotellrummet.


Försök istället bara ta reda på din egen stil.

4. Fel matta.

Att använda mattor som är för tunna eller för stora är ett stort inredningsfel. Du kommer att vilja se till att alla möbler placeras på mattan. Olika rum har olika guider. För att välja rätt matta, se följande guide.

5. Den hängande gardinen är för låg.

Placera upphängningsstången ca 6 ‘ovanför fönsternivån eller häng stången upp till taket. Det är också viktigt att gardinen berör golvet, öppnar utrymmet för fler dimensioner och skapar en illusion av ett stort utrymme. Dessutom, om fönstret är litet, kommer fönstren att se större ut genom att stapla gardinerna bredvid fönstret och inte bara täcka fönstret.

6. Det finns för många ikoniska fragment i ett rum.

Att titta för mycket tar bort all strålkastare. Varje rum borde ha sin egen kontaktpunkt, att sätta för många dekorativa bitar ihop är bara inte till hjälp.

7. Använd bara en era dekoration.

Att bara använda en modern inredningsstil kan leda till ett stort inredningsfel. Försök bara blanda stilar och resonera med dina egna preferenser och stilar.

8. För många galleriväggar.

De får ditt utrymme att se mer rörigt ut.

9. Stark samtida stil.

Att blanda det med andra stilar är en varm, gratis omtrycksartikel som gör ditt utrymme mer eller mindre till ett fastighetsbolag.

10. Häng konsten i fel höjd.

Placera konsten i ögonhöjd ungefär 55 “till 60 ‘från marken. Att hänga för högt eller för lågt gör att ditt utrymme ser lite konstigt ut.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *